Kategorier

Produkter

KÖPVILLKOR


BETALNINGSALTERNATIV      Vi använder oss av Klarna Checkout och i kassan kan du välja mellan faktura, delbetalning, utnyttja ett befintligt konto eller att betala med kort och Swish.

LEVERANSVILLKOR       Leveranstiden för en order är normalt 2 - 7 arbetsdagar. Vi skickar med DHL och ditt paket levereras till ditt närmaste Servicepointombud, större paket till din dörr som Hempaket, Skulle din beställning ha lite längre leveranstid så hör vi av oss via mejl eller telefon.

REKLAMATIONER OCH GARANTIER       Garanti lämnas i de fall tillverkaren lämnar sådan. Utöver detta skyddar Konsumentköplagen dig, se: www.konsumentverket.se. Lämnade garantier omfattar fabrikations- och materialfel och gäller själva varan, inte eventuella följdskador. Alla garantireparationer skall utföras av Jibo Carlshamns Cykelcenter eller av oss anvisad verkstad. Skulle du vilja reklamera en vara så ta kontakt med oss per telefon eller mail så får vi diskutera varför du vill reklamera varan och hur vi enklast löser detta.


ÖPPET KÖP     Du har alltid 14 dagars returrätt från det att du mottagit varan enligt distanshandelslagen. Gäller ej på specialbeställningar som normalt inte lagerförs. Ej utlösta paket är inte detsamma som att åberopa returrätt och faktureras med vår fulla frakt och hanteringskostnad. Vid returer ska produkten vara oanvänd och i nyskick samt i obruten/oskadad originalförpackning. Vi bifogar en returfrakt som kostar 90:- om du använder den. Gäller ej stora paket som cyklar och vagnar (hemleveans)där köparen betalar fulla fraktkostnaden. Vid reklamationer står vi alltid för returfrakten. Är varan använd returneras den och köparen får betala frakten. Vi återbetalar köpesumman till ditt konto/kort direkt vi mottagit varan.

RETURER      Vi bifogar en fraktsedel i paketet, kostnad 90:- Fäst denna på paketet och lämna tillbaka där du hämtade det. Vill du returnera en cykel så måste du kontakta oss först så hjälper vi dig med returfrakten, observera att du som köpare står för denna kostnad. Paket som ej lösts ut faktureras beställaren med hela fraktkostnaden och våra hanteringskostnader.

KONTAKTINFORMATION      Epost: kund@jibo.se. Telefon: 0454-15550

Dataskyddsförordningen GDPR    De uppgifter vi samlar in i samband med köp i webbutiken är endast de vi behöver för att kunna leverera din beställning: namn, adress och telefonnummer. Vi lagrar inga personnummer och i de fall detta efterfrågas är det för att valt betalningsalternativ som faktura via Resurs bank (Resurs Checkout) kräver detta. Vi använder dina personuppgifter och ditt personnummer för att aktivera den vid cykelköp ingående stöldförsäkringen hos Solid försäkrings AB men vi sparar inga kopior på dessa uppgifter varken i pappersform eller digitalt. Dina namn och adressuppgifter samt telefon används vidare för att skicka din order till dig via DHL. Vi sparar inte dessa uppgifter i något eget system efter att försändelsen lämnat oss. Dina orderuppgifter och leveransadress sparas endast i digitalform, lösenordsskyddad, och används av oss endast vid reklamationer, returer och andra frågor kring tidigare order som du som köpare kan ha. Vi delar aldrig denna information med tredje part och använder den inte själva till något annat ändamål. Du kan närsomhelst välja att ta del av, ta bort eller ändra information vi kan ha sparat om dig genom att ta kontakt med oss. ÖVRIGT Vi förbehåller oss rätten till eventuella prisändringar och att varor kan ta slut samt reserverar oss för eventuella felaktigheter i text och pris. Alla priser är inklusive moms. För beställda, men ej uthämtade varor debiterar vi den verkliga fraktkostnaden (t/r) dock minst 150 kr. Vi ansvarar inte för skador eller förlust av gods som uppstått under frakt. Kunden skall själv anmäla skada enligt speditörens regler. Se även rubriken Frakt & Retur. Vi polisanmäler alla falska beställningar och bedrägeriförsök.