Kategorier

Produkter

FRAKT & RETUR

Fraktpriser inkl. moms: Paket 80:- Cyklar 400:- Vill du returnera en vara och använder bifogad returfraktsedel så kostar det 90:- för vanliga paket.
Vid retur av stora paket som cyklar och cykelvagnar (hempaket) så står köparen själv för hela returfrakten. Kontakta oss om du vill returnera en cykel så hjälper vi dig med frakthandlingar.

Mindre paket skickas med DHL Servicepoint som hämtas hos ombud närmast din bostad, avisering sker till angivet mobilnummer. Större paket som cyklar skickas med DHL som hempaket, du kontaktas av transportören för överenskommelse om mottagande. Om du beställer innan klockan 12.00 skickar vi normalt samma dag. Leveranstid 1-3 dagar. Cyklar har normalt en leveranstid på 2-4 dagar.

Skulle leveranstiden överstiga 7 arbetsdagar kontaktar vi dig via mail eller telefon. Alla cyklar har vi först monterat och justerat och levereras med framhjul, sadel och ev pedaler demonterade samt väl emballerade i en cykelkartong (ca 150*80*25cm). Standardcyklar i vuxenstorlek levereras som styckegods på hjul fullt monterade förutom pedaler och ev. korg.

Är du osäker på något vid montering av detta? Hör av dig, innan du försöker, om du är osäker på något. Alla varor kontrolleras av oss innan vi packar dessa.

I princip har vi aldrig några fraktskador men skulle något vara skadat vid ankomsten måste du omedelbart anmäla detta till DHL Finns synliga skador på kartongen be att få detta noterat på fraktsedeln (viktigt). Följ denna länk för att fylla i en skaderapport till DHL: <exlink=http://164.9.104.199/wClaS>http://164.9.104.199/wClaS

Retur Vill du returnera en vara med åberopande av ångerrätt så har vi bifogat en returetikett i ditt paket, gäller ej cyklar (se ovan) Klistra på den på paketet och lämna in detta där du hämtade det, vi debiterar 90:- för denna (gäller paket till DHL/Servicepoint inom Sverige)
Vill du returnera en cykel måste du kontakta oss först så kommer vi överens om detaljerna.

I det fall varan var felaktig och reklamation sker i enlighet med konsumentköplagen står vi naturligtvis alltid för returfraktkostnader. Kostnad för returfrakt på cykel i det fall ångerrätt åberopas står köparen för. Att ej hämta ut ett paket räknas inte som en retur enligt ångerrätten. Du måste ta emot paketet för att ångerrätten skall börja gälla. Ej utlösta paket faktureras med vår fraktkostnad samt administrations och hanteringskostnader. Har du valt faktura som betalningsmetod annulleras denna direkt när returen når oss. För kortbetalda beställningar görs ett återköp till ditt kortkonto inom ett par dagar. Vis Swishbetalning återförs beloppet till ditt konto.